"Enhars" svētku kliņģeris

Svētku galdam

Viena no domām, kas daudzus nodarbina pirms svētkiem, ir – ko likt galdā. Iepazīstināsim ar dažiem piedāvājumiem, kas var jums palīdzēt uzklāt bagātīgu svētku galdu un iepriecināt mājiniekus un ciemiņus.

Pazīstamais uzņēmums „Enhars”, kura produkcija nopērkama visā Latvijā, nobaudāma uzņēmuma kafejnīcās un picērijās, kā arī pasūtāma, svētku laikā piedāvā plašu kulinārijas un konditorejas izstrādājumu klāstu: tikko ceptas smalkmaizītes, pīrādziņus, sāļos, saldos un svētku kliņģerus, visdažādāko garšu kēkxus ar rozīnēm, marmelādi, šokolādi, medu un riekstiem,  kūkas un tortes, gardus sāļos un saldos cepumus, kas pagatavoti, izmantojot saldkrējuma sviestu, pēc vācu receptēm gatavoto lielisko Ziemassvētku gardumu – Stollen, ar mīlestību dekorētas dažādas piparkūku figūriņas, augstākās kvalitātes gaļu apvienojumā ar rūpīgi atlasītām garšvielām un piedevām. Tuvāk ar piedāvājumu iepazīsties šeit.

Daudz gardu lietu šim svētku laikam sarūpējusi pirmā bezglutēna konditoreja Rīgā “Tīrā maize”, kura savu produkciju cep uz vietas. Piedāvātais sortiments ir plašs: maize, siera kruasāni, saldi un sāļi pīrādziņi, picas, burgeri, pankūkas, dažādi cepumi, kēksiņi, plātsmaize, ruletes, dažādas kūciņas, kā piemēram, eklēri un vēja kūkas. Tas viss bez glutēna! Konditorejā iespējams pasūtīt arī tortes. Te var nopirkt piparkūku mīklu un jau saceptas piparkūkas bez glutēna, bez olām un bez piena. Sekojiet līdzi piedāvājumam šeit.

Svaiga maize bez glutēna

Svaiga maize bez glutēna

Turku beķereja “Safie” Rīgā darbojas jau vairākus gadus, tāpēc nav vairs jābrauc uz Turciju, lai apmierinātu Austrumu garšu vilinājumu. Te gatavo autentiskus turku saldumus un dažādus pīrāgus, izmantojot gadsimtiem senas receptes un tradīcijas. Arī svētku galdam būs ko izvēlēties gan no saldā, gan no sāļā. Jaunumiem sekojiet līdzi šeit.

Ja gada nogalē piemeklē nepārvaramas ilgas pēc Francijas, tad vismaz garšu līmenī mierinājumu var rast franču konditorejā “Boulangerie Bonjour”, kas atrodas tepat Vecrīgā un katru dienu piedāvā nobaudīt svaigus kišus, kruasānus, bagetes, kūciņas, saldās maizītes un daudzus citus gardumus franču gaumē. Par jaunumiem vairāk šeit.

“Ejot ciemos pie draugiem, iegriezies KD konditorejā, lai iegādātos gardu ciema kukuli! Draugi noteikti būs priecīgi!”, – aicina konditors ar ievērojamu pieredzi Kaspars Dilans, kurš Vecrīgas kafejnīcā savus apmeklētājus jau vairākus gadus lutina ar tortēm, kūkām, plātsmaizēm, pīrāgiem, bet pēdējā laikā arī ar franču konditorejas gardumiem. Pavisam nesen durvis vērusi Kaspara Dilana ceptuve-veikals Lomonosova ielā. Tagad bešā nepaliks neviens, kūku pietiks visiem. Jaunumiem sekojiet līdzi šeit.

 

IELĀDĒ RAKSTUS! LŪDZU UZGAIDIET!