Kokanda, uzbeku restorāns

Bagātīgi auglīgā ielejā, kura atrodas augstu kalnu nogāzēs, kas stāv ieskautas baltos gaisīgos mākoņos – ir dzimusi uzbeku ēdienu gatavošanas kultūra. Šis dievu ēdiens ir sevī ietvēris visu Ferganas ielejas karsto svelmīgo sauli, ledus auksto kalnu upju čalas, kā arī ātro sauso vēju šalkas un, protams, nedrīkst aizmirst par Uzbekistānas sievu dziesmām un visas tautas siltumu un viesmīlību.

To varēja izjust un izbaudīt uzbeku restorānā “Kokanda”, kas vairāk kā desmitgadi atradās Rīgā Bruņinieku ielā.


Atslēgvārdi: Uzbeku virtuves restorāns "Kokanda",restorāns "Kokanda", uzbeku virtuve, plovs, manti, garšīgs ēdiens, laipna apkalpošana, jauks austrumu kolorīts, ēdienu piegāde, banketu apkalpošana

IELĀDĒ RAKSTUS! LŪDZU UZGAIDIET!